Διαδικασία & αποτέλεσμα

Παράλληλα με την αξιοποίηση και τη χρήση διαφορετικών υλικών, εφαρμόζονται σε αυτά διάφορες κλασικές και νέες τεχνικές επεξεργασίας, οι οποίες τροποποιούν τη μορφή, το χρώμα και την υφή του τελικού αντικειμένου. Με τη συνεχή εφαρμογή ποικιλίας υλικών και τεχνικών αυτές εξελίσσονται και συνεχώς προκύπτουν νέες ιδέες, που εφαρμόζονται σε νέους συνδυασμούς.
Σε συνδυασμό με τα παραπάνω, μοτίβα και γεωμετρία χρησιμοποιούνται στη μορφή πολλών από τις κατασκευές. Με μία κλίση και προτίμηση που πάντα είχα προς τα γεωμετρικά σχήματα, τις αναλογίες και τα μοτίβα, εξερευνώ τις δυνατότητες τους, ώστε να βρουν εφαρμογή και να αξιοποιηθούν μέσα από τις κατασκευές. Η επανάληψη και η επεξεργασία γεωμετρικών μορφών και μοτίβων, είτε ήδη γνωστών ή δικής μου επεξεργασίας, γίνεται αναπόσπαστο μέρος του διακοσμητικού αντικειμένου.
Μέσα από όλη αυτήν τη διαδικασία, προκύπτουν διαφορετικά είδη διακόσμησης, όπως φωτιστικά, είδη décor (χρηστικά και μη), επιτοίχια (καθρέφτες, μοτίβα, πίνακες) καθώς και μία νέα κατηγορία, κοσμήματα, όπου συνδυάζονται υλικά για μεγαλύτερες κατασκευές με γνωστές τεχνικές κατασκευής και δεσίματα κοσμημάτων.

Comments are closed.